☎️Preluam comenzi telefonice 0731654681

Ce cadou sa ii iau iubitei mele?

Este o adevarata provocare sa gasesti un cadou pentru persoana iubita.Fie ca vorbim despre cadoul ideal pentru sotie/iubita, dar si de un cadou special pentru nasa/matusa/sora, vrem ca acest dar sa surprinda, sa fie memorabil.

Un cadou, in general, trebuie facut cu caldura, iubire si grija. De aceea, am pregatit o lista cu cadouri semnificative si deosebite pentru orice femeie. 
Cauti cadouri pentru ea?
Colorissima va pregatit o multime de idei de cadouri pentru femei. Cadouri pentru iubita, mama, prietene sau colege practice fie de Valentine's Day, 1 Martie, 8 Martie de Paste sau de Craciun ori de ce nu din cand in cand o surpiza meritata pentru aceea persoana draga?




Produsele de mai sus reprezinta idei de cadouri pentru femei pe care cei mai multi barbati le achizitioneaza din magazinul nostru.

Descopera si celelalte idei de cadouri din lista noastra!

1)Aranjamente cu trandafiri criogenati
Supranumit “ regele florilor “ si simbolul pasiunii, trandafirul a fost considerat cea mai populara floare din lume insa cel criogenat este un tip de cadou modern,care poate fi pus pe lista cadourilor de neuitat.Un trandafir nemuritor va incanta privirea celor dragi o lunga perioada de timp.


2) Cosuri cadou
Cadoul care nu iti da ocazia sa il treci cu vederea, fie ca este oferit in nume personal sau din partea unei companii, cosurile cadou sunt mereu o surpriza placuta si eleganta.
Colorissima propune o colectie cadou pentru orice ocazie, perfecte de oferit cu produse atent selectionate si la preturi accesibile.


3) Cadouri pentru cei mici

Produse pentru copii, de oferit parintilor. Fie ca sunteti fericitii parinti, fie ca sunteti nasi, bunici sau altcineva drag din viata bebelusului, Colorissima vine in intampinarea voastra cu cadouri practice si de ajutor pentru un ritual si o experinta placuta.



4) Seturi de ingrijire personala
Chiar daca nu este un cadou foarte semnificativ, stii ca o femeie foloseste produse de ingrijire personala sau i-ar placea un asemenea cadou indicat este sa nu ratati ocazia.E deja stiut ca femeile petrec o buna parte din timp in fata oglinzii si le place sa se machieze in diverse moduri care sa le puna caracteristicile in evidenta. De preferat o trusa mica pe care o poti lua pretutindeni.




5)Gablonturi si accesorii
Unul dintre cadourile cu semnificatie, poate sa fie pomul vietii, poate sa fie o piatra semipretioasa sau doar un pandantiv, indiferent, multe femei adora un astfel de cadou si poate transmite mai multe decat poti exprima in cuvinte.


6) Martisoare si brose

Semnificatia martisorului a ramas aceeasi de-a lungul timpul: Simbolul revenirii la viata, optimismul si credinta. Oamenii ofera cu multa placere martisoare celor pe care ii iubesc, ca simbol al admiratiei lor, ca respect si stima pentru doamne si domnisoare.


Lista de idei cadouri continua, iar echipa Colorissima va actualiza aceasta lista pe masura ce descopera alte produse perfecte pentru a fi oferite cadou!



 

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:30

0731.654.681 contact@colorissima.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!